Hoe onze passie is ontstaan na de diagnose van een auto-immuunziekte

Wij lopen allemaal het risico een auto-immuunziekte op te lopen. Ik heb persoonlijk ervaren hoe makkelijk dit eigenlijk kan gebeuren. Zonder het in de gaten te hebben kreeg ik op jonge leeftijd al de diagnose van een auto-immuunziekte. Mijn eerste gedachte: Dit gebeurt toch alleen op oudere leeftijd?

Niet dus. En daarom is het gigantisch belangrijk dat je zo veel mogelijk doet om de risico’s voor jezelf te beperken. In onze visie doe je dit door zo gezond mogelijk te leven. Geen onnatuurlijke producten met chemische toevoegingen. Maar natuurlijke producten die jouw immuunsysteem ondersteunen en jouw lichaam beschermen. Elke dag opnieuw.

Gelukkig is de natuur volgeladen met krachtige voedingsstoffen. Zo krachtig zelfs, dat de natuur je alles biedt voor een gezonde darmflora, soepele gewrichten en een leven bomvol energie. Maar het zoeken van de juiste voedingsstoffen kost kennis en tijd.

Omdat ik de afgelopen jaren ontelbaar veel heb geprobeerd weet ik precies welke natuurlijke producten jou helpen je op je allerfitst te voelen. Met Fitgeneration willen wij deze kennis met jou delen. Dit doen wij via onze krachtige en 100% natuurlijke superfood blends. Heerlijke blends die jouw immuunsysteem ondersteunen en daarmee zorgen voor een goede gezondheid, een mooie huid, glanzend haar en meer energie dan ooit tevoren.

Onze superfood blends zijn met uiterste precisie samengesteld voor maximaal effect en absorptievermogen. En elke blend is binnen 60 seconden klaar. Je hoeft alleen nog maar (plantaardige) melk toe te voegen. Even schudden of verwarmen en je geniet van een heerlijke drank vol met natuurlijke superpowers.

Bekijk onze blends

Groetjes,

René, Katherine en Dilan